Vacatures

 

                  F&B manager Hotel Haarhuis Arnhem (38 uur)

Ben jij die ‘hospitality goeroe’ met managing roots binnen de wereld van Food & Beverage? Raak je enthousiast van een levendig restaurant en de levendige sfeer van volgeboekte banqueting zalen? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan nu verder!

THE JOB
Namens Hotel Haarhuis is van Veldhuijsen HR Advies op zoek naar een F&B Manager met zo’n 5 jaar ervaring als leidinggevende, die zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Hotel Haarhuis bestaat al ruim 100 jaar en is in de afgelopen jaren volledig getransformeerd naar een luxe vijf sterren hotel. Het hotel beschikt over 127 hotelkamers, 11 vergaderzalen en meerdere horecaformules, waaronder Restaurant LOCALS, HOEK Koffie & Patisserie, wijnkelder The Storage en BLOU Rooftopbar. 

Voor deze functie zoeken we iemand die gelooft in de kracht van coaching on the job. Het vermogen om continu ‘de helicopter view’ te behouden in een complexe operatie is essentieel, evenals het identificeren van cruciale aandachtspunten en werk kunnen delegeren. Het stellen van prioriteiten zit in jouw natuur en je doet dit met een gezonde dosis humor. Maar daar stopt het niet. We zoeken iemand die zelfverzekerd is en in staat is anderen mee te krijgen. Iemand die in staat is om te gaan met de uitdagingen van een dynamische omgeving, die zich kan aanpassen en gedijt in een omgeving waar constante verandering en kwaliteit de norm is.

Als F&B Manager sta jij niet alleen aan het roer, samen met F&B Supervisors en een assistent F&B Manager, ben je de drijvende kracht achter het ontwikkelen en inspireren van jullie team, wat uit zo’n 30 collega’s bestaat. Jouw enthousiasme, gecombineerd met een brede kennis en ervaring in de hotelbranche, stelt je in staat om medewerkers te begeleiden in hun groei en ontwikkeling. Je gelooft in het belang van de werkvloer en staat graag zij aan zij met jouw team om de beste ervaring te bieden aan onze gasten.

Ook binnen het Management Team ben jij een waardevolle schakel. Jouw inbreng en visie zijn cruciaal voor het behalen van de doelen en het handhaven van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Je krijgt de kans om niet alleen operationeel bezig te zijn, maar ook strategisch mee te denken en bij te dragen aan de toekomstige groei van het hotel.

THEY OFFER THE BEST!

Naast een gave werkplek in hét mooiste en hipste hotel in de regio bieden wij je:

  • Een fijn salaris wat past bij jouw kennis, kunde en ervaring (schaal 8 Horeca CAO 2024). Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) per kalenderjaar en een prima pensioenregeling.
  • Een leuk welkomstcadeau en na het positief afronden van je proeftijd mag je gratis High-Quality overnachten bij één van onze locaties. Nog meer attenties krijg je sowieso met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst.
  • Toegang tot onze Quirky medewerkersapp met daarin alle belangrijke zaken die je nodig hebt om te werken, te leren en je te ontwikkelen binnen Q Hospitality Group.
  • We are Q voordelen: korting bij Hotel Haarhuis, maar ook bij alle overige locaties binnen Q Hospitality Group en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com.
  • Een gezellig team met veel jonge gedreven medewerkers die meebouwen aan het nieuwe Hotel Haarhuis.
  • Volop kansen. Heb jij de Q-factor? Waarin wil jij je ontwikkelen? Via onze eigen Academy zorgen we voor de juiste trainingen en coaching om je verder te ontwikkelen. Samen met jou maken we een persoonlijk plan en bieden we goede doorgroeimogelijkheden binnen onze club!
  • Een vitale werkomgeving. Dagelijks ligt de focus op vitaliteit. We besteden dan ook veel aandacht aan de fysieke en mentale gezondheid van alle Q-lega’s, bijvoorbeeld door middel van het inzetten van een vitaliteitscoach, sporten met korting, een fietsplan en gewoon door dagelijks even te vragen hoe het met je gaat!
  • Hé, en als hospitality organisatie hoeven we je vast niet te vertellen dat wij wel weten hoe je door het hele jaar heen gave events voor medewerkers organiseert!

INTERESTED
Deze rol van F&B Manager biedt een unieke gelegenheid om niet alleen te leiden, maar ook te inspireren, te groeien en een tastbare impact te hebben op zowel het team als de gastbeleving!

Als dit klinkt als een uitdaging waarin jij jouw passie en expertise kunt inzetten, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Suzanne via één van onderstaande contactgegevens. Suzanne vertelt je graag meer over de vacature!

Wil je direct solliciteren? Mail dan je CV en een leuke motivatie naar onderstaand e-mailadres!
T: 06 39 77 21 39
E: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl

Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.