Vacatures

Van Veldhuijsen HR Advies beheert onderstaande vacature namens Old Holland

        Vacature | Administratief Medewerker | Old Holland | Driebergen | Parttime 8 tot 12 uur per week

Gaat jouw hart sneller kloppen van administratieve werkzaamheden, ben je op zoek naar een parttimebaan voor 2 of 3 halve dagen per week binnen een klein en gezellig team én heb je toevallig affiniteit met (kunstschilders)verf?! Lees dan nu verder!

Over Old Holland
Old Holland is een fabrikant van kwalitatief hoogstaand kunstschildersverf wat over de hele wereld wordt verkocht. Een klein en gezellig team maakt dit kwaliteitsproduct vanuit hun fabriek in Driebergen. Ter versterking van dit team is Old Holland op zoek naar een parttime Administratief Medewerker.

Een dag uit het leven van de Administratief Medewerker van Old Holland
Elke dag is anders, maar jouw dag begint standaard met een rondje door kantoor en de fabriek om je collega’s goedemorgen of goedemiddag te wensen en om een kort praatje te houden. Dan is het tijd voor een lekkere koffie (of thee) én om aan de slag te gaan met jouw passie: cijfers!

Op jouw werkdagen ondersteun je de finance collega door zelfstandig facturen in te boeken, facturen te betalen, facturen door te belasten en aanmaningen te versturen.

Daarna ga je aan de slag met het beantwoorden van de inkomende mails van de klanten, dit doe je zowel in het Nederlands als in het Engels, bijvoorbeeld aan klanten uit Australië, Duitsland, Frankrijk en Singapore! Dan zit je werkdag er alweer bijna op. Je maakt alvast een planning wat je de aankomende 2 halve werkdagen moet doen, waaronder de bestelling van de kantoorartikelen en het regelen van de lunch voor een meeting met klanten die de Algemeen Directeur volgende week gepland heeft staan op kantoor. Nu eerst nog even de laatste inkomende mail beantwoorden die binnen is gekomen in de info mailbox en dan is het tijd om de computer af te sluiten en om naar huis te gaan!

Nog even kort de belangrijkste werkzaamheden op een rij:

 • Debiteuren- en crediteurenadministratie
 • Dagboek- en grootboekadministratie
 • Klantcontact
 • Vertrouwde aanspreekpunt voor collega’s en (inter-)nationale klanten
 • Ondersteunen van de algemeen directeur
 • Licht officemanagement: bestellen van kantoorartikelen etc.
 • Ondersteunen bij personeelsadministratie

Wat Old Holland zoekt in een Administratief Medewerker
Als Administratief Medewerker ben je een enthousiaste, zelfstandige werker met passie voor cijfers. Je hebt aantoonbare werkervaring met debiteuren-, crediteuren-, dagboek- en grootboekadministratie. Je vindt werken in een klein en betrokken team prettig. Of je ervaring hebt met de overige genoemde werkzaamheden, dat is voor Old Holland niet belangrijk. Houding en gedrag is veel belangrijker, de rest kan Old Holland je leren. Belangrijk hierbij is wel dat je in alle werkzaamheden een uitdaging ziet en dat je de Engelse taal beheerst in woord en geschrift. Wat ook belangrijk is, is dat je minimaal 2 halve dagen in de week beschikbaar bent, voor gemiddeld zo’n 8 tot 12 uur per week. Je kan de werkuren eventueel ook verdelen over 3 of 4 dagen, wat jou het beste past! Idem voor de werktijden, wat jou het beste past!

Wat je van Old Holland kan verwachten

 • Elke laatste donderdag van de maand een borrel vanaf 16.00u
 • Een pensioenregeling
 • Een reiskostenvergoeding
 • Een werkplek waar je jezelf kan zijn
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met diverse trainingen en opleidingen, wanneer je dit wil!
 • Een gezellige en relaxte werksfeer met leuke collega’s!

Over het contract en het salaris
De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn, daarna is er zicht op een vast dienstverband. Je zal een goed salaris ontvangen. Het precieze salaris zal bepaald worden aan de hand van jouw kennis, kunde en ervaring!

Denk jij dat je ‘goed uit de verf komt’ bij deze baan of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139. Van Veldhuijsen HR Advies beheert deze vacature namens Old Holland, Suzanne vertelt je daarom graag meer over Old Holland en de vacature!

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar bovenstaand e-mailadres. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

Wil je eerst zelf even rustig bekijken wat Old Holland allemaal doet en hoe haar geschiedenis eruitziet, klik dan hier.