Vacatures

Van Veldhuijsen HR Advies beheert onderstaande vacature namens Omzorg

 

        Vacature l Financieel administratief medewerker l Omzorg l Zeist l parttime

Ben jij op zoek naar een werkgever die staat voor een duidelijke en persoonlijke aanpak? Wil je bijdragen aan ouderenzorg waarbij de focus continue ligt op kwaliteit, efficiency en verbetering? Ben je georganiseerd en heb jij je ‘administratie’ op orde? Lees dan nu verder!

Wat je van Omzorg kan verwachten

 • Een werkplek waar je jezelf kan zijn en waar je ideeën opgepakt worden.
 • Een goede balans tussen werk en privé, een flexibele invulling van de uren is bespreekbaar.
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met diverse trainingen, opleidingen etc.
 • Een salaris wat wordt gebaseerd op jouw ervaring en kunde en wat ligt tussen de €3.200 en de €3.800 op fulltime basis, exclusief secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiedagen, vakantiegeld, een pensioenbijdrage een laptop en een telefoon.
 • Een eerste arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, daarna is er zicht op een vast dienstverband.
 • De mogelijkheid om zo nu en dan thuis te werken.
 • Een fijne werkplek op het kantoor in Zeist.
 • Leuke collega’s, waarmee Omzorg een hecht en zeer betrokken team is. Er is een open positieve sfeer, er wordt hard gewerkt en is veel ruimte voor gezelligheid! Er zijn regelmatig bedrijfstrainingen, borrels- en uitjes.

Wat je gaat doen als Financieel administratief medewerker
In deze rol ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket en werk je rechtstreeks samen met de directeur. Je bent verantwoordelijk voor de juiste, tijdige en accurate uitvoering van de administratie; waaronder de debiteuren- crediteuren-, facturatie-, salaris en grootboekadministratie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorgfacturen uit naam van ZZP’ers die naar alle klanten gestuurd moeten worden, verricht je ondersteunende administratieve dienstverlening aan andere afdelingen binnen Omzorg en ben je de vraagbaak voor de klanten.

Omzorg is toekomstgericht en vindt het belangrijk dat de kandidaat mogelijkheden tot verbetering in werkmethoden signaleert en mee nadenkt over optimalisatie van procedures binnen de organisatie.

Wat Omzorg zoekt in een Financieel administratief medewerker

 • Je hebt met een grote mate van zelfstandigheid; je draait immers in je eentje de hele administratie.
 • Je schakelt gemakkelijk en houdt het hoofd koel in een hectische omgeving; het kan wel eens voorkomen dat veel mensen op 1 werkdag iets van jou willen weten/iets van je nodig hebben.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden; je kan goed verwoorden wat je wilt overbrengen, spreekt en schrijft vloeiend de Nederlandse taal.
 • Je hebt een proactieve werkhouding en een hoge mate van accuratesse; je wil immers kwaliteit afleveren en kijkt altijd kritisch naar je werk.
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau; je kan dit aantonen door middel van een afgerond diploma.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol; de genoemde werkzaamheden in deze vacature zijn niet nieuw voor jou.
 • Je bent dienstverlenend ingesteld; je bent oprecht betrokken bij zowel de collega’s als bij de klanten.
 • Je hebt kennis van relevante applicaties en automatiseringspakketten; in ieder geval met het programma Exact.  
 • Je bent 24 of 28 uur in de week beschikbaar voor deze functie.

Over Omzorg
Omzorg is een ambitieus zorgbemiddelingsbedrijf. Omzorg ondersteunt mensen met particuliere (thuis)zorg, door middel van een duidelijke en persoonlijke aanpak. Het is hun missie is om ouderen in hun vertrouwde omgeving oud te laten worden door het realiseren van duurzame verbindingen met zorgverleners. Dit doet Omzorg door particuliere zorg thuis op maat te leveren.  Van het bieden van gezelschap en begeleiding tot 24 uurs zorg.

Vanuit de twee vestigingen (Zeist en Velp) werken de intercedenten van Omzorg aan het optimaal invullen van de zorgvragen voor cliënten. Ook ondersteunt Omzorg de zzp’ers in hun administratieve werkzaamheden, zodat de zzp’ers zich kunnen richten op wat ze het liefst doen: zorg verlenen!

Wil je meer weten over Omzorg, klik dan hier: www.omzorg.nl

Klinkt deze functie jou als ‘cijfers’ in de oren?
Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139. Van Veldhuijsen HR Advies beheert deze vacature namens Omzorg en Suzanne vertelt je daarom graag meer over Omzorg en de vacature!

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar bovenstaand e-mailadres. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!