Vacatures

Van Veldhuijsen HR Advies beheert onderstaande vacature namens Old Holland

Vacature | Office Assistant | Old Holland | Driebergen | Parttime – 16 tot 20 uur

Over Old Holland
Old Holland is een fabrikant van kwalitatief hoogstaand kunstschildersverf wat over de hele wereld wordt verkocht. Een klein, prettig en gezellig team maakt dit kwaliteitsproduct vanuit hun fabriek in Driebergen. Ter versterking van dit team is Old Holland op zoek naar een allround Office Assistant.

Een dag uit het leven van de Office Assistant van Old Holland
Elke dag is anders, maar jouw dag begint standaard met een rondje door kantoor en de fabriek om je collega’s goedemorgen te zeggen en een kort praatje te houden. Daarna zet je bij koud weer de verwarming en bij warm weer de airco aan en vervolgens je computer. Dan is het tijd voor een lekkere koffie (of thee) en kijk je welke afspraken er in de agenda staan voor de directeur. Je zorgt dat je op het moment van de afspraken klaarstaat om iedereen te ontvangen en te voorzien van koffie, thee en eventueel wat lekkers of je zorgt dat de door jou geregelde lunch op tijd en netjes klaarstaan.

Dan staat het administratieve gedeelte van je werk op de agenda. Je assisteert de finance collega door zelfstandig facturen in te boeken, facturen door te belasten en aanmaningen te versturen.

Lunchtijd! Samen met je collega’s uit de fabriek (8) en kantoor (5), lunchen jullie in de zeer gezellige breakout ruimte met bar op de 1e verdieping van het pand.

Na de lunch ga je aan de slag met de social mediakanalen en delegeer je de plannen voor een uitbreiding van de website aan een bedrijf wat dit heel goed kan. Daarna beantwoord je in het Engels de mails van klanten uit Australië en Singapore en dan zit je werkdag er alweer bijna op. Je maakt alvast een planning wat je de komende 2 dagen in ieder geval nog moet doen waaronder: het boeken van de vliegtickets voor de directeur, die volgende maand voor een paar dagen naar Amerika gaat voor zaken, inclusief de bijbehorende overnachtingen en de restaurants waar hij met klanten zal afspreken. Én de contractverlenging die voor één van de etiketteer medewerkers voor het einde van de maand gemaakt moet zijn. Nu eerst nog even de laatste inkomende mail beantwoorden en dan is het tijd om de computer af te sluiten en om naar huis te gaan, morgen weer een nieuwe dag 😊.

Nog even kort de belangrijkste werkzaamheden op een rij:

 • Ondersteunen van de algemeen directeur
 • Vertrouwde aanspreekpunt voor de collega’s en (inter-)nationale klanten
 • Ondersteunen bij social media en websitebeheer – content en onderhoud
 • Officemanagement: bestellen van kantoorartikelen etc.
 • Lichte financiële werkzaamheden
 • Ondersteunen bij personeelsadministratie

Wat Old Holland zoekt in een Office Assistant
Als Office Assistant ben je een vlot en gezellig persoon die iedereen een warm welkom geeft. Jij bent iemand die (nieuw) werk ziet en daardoor zelf met ideeën komt. Je durft (ongevraagd) advies te geven en zorgt voor structuur binnen Old Holland. Daarnaast ben je iemand die ook goed zelfstandig kan werken. Dit omdat het ook wel eens voor kan komen dat je alleen op kantoor bent. Of je ervaring hebt met alle werkzaamheden, dat is voor Old Holland niet belangrijk. Houding en gedrag is veel belangrijker, de rest kan Old Holland je leren. Belangrijk is hierbij wel dat je in alle werkzaamheden een uitdaging ziet en dat je de Engelse taal beheerst in woord en geschrift. Wat ook belangrijk is, is dat je minimaal 3 dagen in de week beschikbaar bent zodat de 16 of 20 uur over deze dagen verdeeld kunnen worden. Je kan de werkuren eventueel ook verdelen over 4 of 5 dagen, wat jou het beste past!

Over het contract en het salaris
De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn, daarna is er zicht op een vast dienstverband. Je zal een goed salaris ontvangen. Het precieze salaris zal bepaald worden aan de hand van jouw kennis, kunde en ervaring!

Wat je nog meer van Old Holland kan verwachten

 • Elke laatste donderdag van de maand een borrel vanaf 16.00u
 • Gezellige externe personeelsfeestjes
 • Een pensioenregeling
 • Een reiskostenvergoeding
 • Een jaarlijkse bonusregeling
 • Een werkplek waar je jezelf kan zijn
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met diverse trainingen en opleidingen
 • Cadeautjes op je verjaardag en met Kerst
 • Een gezellige en relaxte werksfeer met leuke collega’s!

Denk jij dat je ‘goed uit de verf komt’ bij deze baan of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139. Van Veldhuijsen HR Advies beheert deze vacature namens Old Holland, Suzanne vertelt je daarom graag meer over Old Holland en de vacature!

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar bovenstaand e-mailadres. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

Wil je eerst zelf even rustig bekijken wat Old Holland allemaal doet en hoe haar geschiedenis eruit ziet, klik dan hier: https://www.oldholland.com/nl/discover/about-old-holland/