Vacatures

Van Veldhuijsen HR Advies beheert onderstaande vacature namens ASN Autoschade Boll Bunnik

                🚧 Vacature Plaatwerker l Autoschadehersteller (38 uur) 🚧

Ben jij sterk in plaatwerk en/of snel in schadeherstel? Vind jij het leuk om veel eigen verantwoordelijkheid te hebben en je eigen weg te zoeken binnen een schadebedrijf. Lees dan nu verder!

Over Autoschade Boll Bunnik
ASN Autoschade Boll Bunnik is al bijna 45 jaar de expert op gebied van autoschade. Waar andere stoppen, daar beginnen wij pas, we zijn een hecht team, onze medewerkers/collega’s zijn de waarde van ons bedrijf! Er heerst een sterke ‘alles is mogelijk mits overleg mentaliteit’, waarbij flexibele werktijden en persoonlijke toegevingen niks vreemds zijn.

Meer info over ASN Autoschade Boll Bunnik vind je op: https://www.asngroep.nl/autoschade-service/asn-boll-bunnik

Wat je gaat doen als Plaatwerker l Autoschadehersteller
Als plaatwerker l Autoschadehersteller ben je verantwoordelijk voor:

  • Het uitvoeren van routinematig plaatwerk waaronder uitdeuken en vervangen van beschadigde onderdelen.
  • Het (dé-) monteren van de benodigde onderdelen in het reparatiegebied.
  • Het verrichten van eenvoudige voorbewerkingswerkzaamheden.
  • Het onderhoud van de toegewezen technische installatie.

Wie jij bent
Je bent een enthousiasteling met passie voor ons vak! Je bent op de hoogte van de nieuwste las- en verbindingstechnieken en van de moderne veiligheidssystemen in auto’s. Je hebt technische kennis rondom schadeherstel. Je hebt (minimale) ervaring in vergelijkbare functies of een opleiding in het schadeherstel. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, ben je in het bezit van een rijbewijs B én ben je een leuke collega!

Wat je van ASN Autoschade Boll Bunnik kan verwachten
Bij dit alles word je uiteraard beloond met een eerlijk salaris, wat past bij jouw kennis, kunde en ervaring (€2000 tot €3200). Je ontvangt 25 vakantiedagen, reiskosten en een pensioenregeling. ASN Autoschade Boll Bunnik biedt je een werkplek waar je jezelf kan zijn en waar je ideeën opgepakt worden. We houden jouw kennis en kunde graag up to date met trainingen en opleidingen. Wil je doorgroeien, dan kan dat zeker, bij ons sta je aan het roer van je eigen carrière! Last but not least: bij ASN Autoschade Boll Bunnik ga je aan de slag in een gezond en groeiend bedrijf waar een ‘familie gevoel’ overheerst met hele leuke collega’s en staat de koffie altijd voor je klaar!

Is deze baan iets voor jou of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139. Suzanne vertelt je graag meer over het schadebedrijf en de vacature!

Wil je direct solliciteren? Mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl.

Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.