Vacatures

 

Vacature Sales medewerker bij StoneTech in Zeist (fulltime)

 

Hoe de functie van Sales medewerker er bij StoneTech uitziet
Als Sales medewerker bij StoneTech ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten per telefoon en e-mail, onder andere voor telefonische verkoop, het registreren, bewerken en opvolgen van aanvragen en offertes. Samen met je collega’s reageer je adequaat op marktontwikkelingen en werk je mee aan acties, campagnes, (internationale) beurzen (ook aanwezig zijn!). Als laatst ben je ook verantwoordelijk voor het sluiten van de deal met klanten. Een super leuke, afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijk onderdeel van het Sales Team bent! Mocht je niet fulltime beschikbaar zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in deze baan, neem dan toch contact op, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Waar kom je te werken?
StoneTech Steenhouwersbenodigdheden is in 1993 opgericht door Robbert van Straten. StoneTech levert een breed scala aan steenhouwersbenodigdheden: onderhoudsmiddelen voor natuursteen, diamantgereedschappen, lijmen, hijsmiddelen, vacuümtechniek, slijpmiddelen (CNC gestuurde) machines en interne transportmiddelen. Bij StoneTech werk je in een team van ca. 5 collega’s en ervaar je als medewerker een ‘familie gevoel’ met een persoonlijke sfeer!

Meer info over StoneTech vind je op: https://www.stonetech.nl/bedrijfsinfo/

Wat StoneTech van de Sales collega verwacht
Om succesvol te zijn, beschik je over een afgeronde MBO-opleiding (bij voorkeur commercieel / technisch) en heb je al stage gelopen en/of werkervaring in een vergelijkbare functie bij een soort gelijke organisatie. Jij hebt goede kennis van social media en internet en hebt een gezonde commerciële instelling. Daarnaast ben je sociaal vaardig, ben je gedreven en heb je een natuurlijke gun-factor. Tenslotte ben je flexibel en leergierig.

Wat je van StoneTech kan verwachten
Werken bij StoneTech betekent dat je een net salaris ontvangt, dat meegroeit met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de kans om uit te groeien tot een commerciële alleskunner! Je ontvangt 25 vakantiedagen, de werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, je bent dus in de avonden en het weekend lekker vrij. Daarnaast ga je aan de slag in een gezond en groeiend bedrijf waar een ‘familie gevoel’ overheerst, met mooie producten en diensten.

Wat je gaat verdienen als Sales medewerker
Het salaris wordt samen met jou bepaald en is afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kunde (indicatie van €2250 tot €3000 p.m.).

Welk contract je krijgt
Je krijgt een contract van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Is de baan van Sales medewerker bij StoneTech iets voor jou of wil je meer weten?
Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139.

Wil je direct solliciteren? Verkoop je dan aan ons! Mail je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd
** Van Veldhuijsen HR Advies beheert deze vacature namens StoneTech