Vacatures

Van Veldhuijsen HR Advies beheert onderstaande vacature namens Eco2Clean

Vacature Sales Support bij Eco2Clean in Wijk bij Duurstede 

Een zeer uitdagende ondersteunende Sales rol bij dé specialist in hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie!

Waarom deze vacature
Goed nieuws: Eco2Clean groeit! Daarom wordt het Sales team uitgebreid met collega’s voor de Sales Supportafdeling. Het gaat om één parttime vacature en één fulltime vacature. Ben jij iemand die het heerlijk vindt om de spin in het web te zijn op een Salesafdeling, ben jij iemand die snel kan schakelen tussen klanten en collega’s, ben jij lekker nuchter en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan nu verder!

Wie is Eco2Clean
Eco2Clean levert al meer dan 20 jaar hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen aan de voedingsmiddelenindustrie (ruim 500 relaties) én is kennispartner op het gebied van hygiëne en schoonmaak. Samen met alle collega’s biedt Eco2Clean 3 expertises aan de klanten namelijk: Products, Consultancy & Systems en ICT. Eco2Clean is een dynamisch en gezond bedrijf dat veel ambities heeft en sterk in ontwikkeling is.

Heeft dit je getriggerd en wil je meer weten? Deze informatie kan je vinden op: https://www.eco2clean.nl/bedrijfsprofiel/ons-team , hier kan je ook meteen kennis maken met jouw 18 eventuele toekomstige collega’s 😊.

Over de functie van Sales Support
Als Sales Support weet jij de klant en jouw collega’s van de Sales binnen- en buitendienst optimaal te ondersteunen. Geen dag is hetzelfde! Prioriteiten stellen, orde scheppen en proactief in spelen op de vragen die via de klanten en de Sales collega’s binnenkomen zijn belangrijke pijlers binnen de Sales Supportafdeling.

Hoe een werkweek van de afdeling Sales Support er uit ziet:

 • Je biedt eerstelijns klantsupport per telefoon en/of e-mail en weet wanneer je het Salesteam of de buitendienst hierin moet betrekken.
 • Je verwerkt bezoekverslagen en rapportages van het Salesteam en de buitendienst en voert daaruit voortgekomen acties zelf uit of zet deze uit naar andere afdelingen.
 • Je legt informatie van klanten en toekomstige klanten vast in het CRM-pakket AccountView en zorgt dat deze up-to-date zijn en blijven.
 • Je redigeert en verwerkt brieven, offertes en verslagen van hygiëne-inspecties en schoonmaakbegeleiding en registreert vervolgacties in AccountView.
 • Je coördineert en verwerkt mailingen en hygiënetrainingen voor klanten (inclusief voorbereiding lesmateriaal).
 • Je bent verantwoordelijk voor de klachtenregistratie en bewaakt de afhandeling ervan.
 • Je belt klanten na om nieuwe producten en diensten onder de aandacht te brengen.
 • Je onderhoudt alle productinformatie en verwerkt deze informatie in de klantenportal/webshop.
 • Je bereidt het sales overleg en customer serviceoverleg voor en houdt tijdens het overleg de actielijst bij.

Over wie Eco2Clean zoekt
Eco2Clean zoekt een ondersteunende Sales collega die het heerlijk vindt om snel te schakelen, de spin in het web te zijn door de behoeftes van zowel de collega’s als de klanten te signaleren en daar meteen op in te spelen. Binnen deze ondersteunende rol is het belangrijk dat goed en duidelijk communiceren in je aard ligt en dat je detailgericht bent. Je houdt ervan om jezelf op de Sales administratie te storten en je denkt graag mee bij het optimaliseren van deze administratieve processen. Omdat je veel correspondeert, zowel mondeling als schriftelijk is het van belang dat je Nederlandse taal goed beheerst zowel in woord als op papier!

Wat Eco2Clean verder nog belangrijk vindt:

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
 • Je kan goed overweg met Microsoft Office
 • Voor de parttime functie:
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, waarvan 3 volle werkdagen
  • Het maximaal aantal uur voor deze functie is 28 uur per week, verdeeld over 3,5 dag
 • Voor de fulltime functie:
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, waarvan 4 volle werkdagen
  • Het maximaal aantal uur voor deze functie is 40 uur per week, verdeeld over 5 dagen
  • 36 uur per week is ook mogelijk!

Over het contract en het salaris
De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn, daarna is er zicht op een vast dienstverband.
Het salaris ligt tussen de €2250 en de €2800 bruto, op basis van een fulltime dienstverband. Het precieze salaris zal bepaald worden aan de hand van jouw kennis, kunde en ervaring.

Wat je nog meer van Eco2Clean kan verwachten
Je komt te werken in een gezellig en hecht team. Geen politiek gedoe, korte lijnen, informele sfeer, doen wat je zegt dat is de cultuur binnen Eco2Clean!

Naast de standaard arbeidvoorwaarden zoals bijvoorbeeld reiskostenvergoeding, krijg je bij Eco2Clean een mooie pensioenvoorziening en ontvang je een persoonlijke bonusregeling.

Is deze baan iets voor jou of wil je meer weten?
Van Veldhuijsen HR Advies beheert deze vacature namens Eco2Clean, neem daarom contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139. Suzanne vertelt je graag meer over Eco2Clean en de vacature!

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar bovenstaand e-mailadres. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.