Vacatures

Van Veldhuijsen HR Advies beheert onderstaande vacature namens Eco2Clean

Vacature vrachtwagenchauffeur bij Eco2Clean – locatie Duiven (fulltime)

Maak jij graag kilometers, ben je gemotiveerd en op zoek naar een nieuwe baan als vrachtwagenchauffeur? Lees dan nu verder!

Waarom deze vacature
Omdat de huidige vrachtwagenchauffeur van Eco2Clean een andere uitdaging heeft gevonden, is Eco2Clean op zoek naar een nieuwe Trucker.

Wie is Eco2Clean
Eco2Clean levert al meer dan 20 jaar hoogwaardige reinigings- en desinfectiemiddelen aan de voedingsmiddelenindustrie (ruim 500 relaties) én is kennispartner op het gebied van hygiëne en schoonmaak. Samen met alle collega’s biedt Eco2Clean 3 expertises aan de klanten namelijk: Products, Consultancy & Systems en ICT. Eco2Clean is een dynamisch en gezond bedrijf dat veel ambities heeft en sterk in ontwikkeling is. Het hoofdkantoor van Eco2Clean is gevestigd in Wijk bij Duurstede, het magazijn in Duiven.

Heeft dit je getriggerd en wil je meer weten? Deze informatie kan je vinden op: https://www.eco2clean.nl/bedrijfsprofiel/ons-team , hier kan je ook meteen kennis maken met jouw 18 eventuele toekomstige collega’s 😊.

Over de functie van vrachtwagenchauffeur
Als vrachtwagenchauffeur lever je bestellingen vanuit het magazijn van Eco2Clean in Duiven af bij de klanten in Nederland en België en daarmee ben je gelijk het visitekaartje van Eco2Clean! Je vervoert dagelijks gevaarlijke stoffen, een ADR Basis diploma is daarom van belang bij deze functie. Daarmee heb je de juiste kennis van de voorschriften voor de belading van de vrachtwagen en van de voorschriften die voor onderweg nodig zijn, voor het rijden met de gevaarlijke stoffen. Je rijdt natuurlijk in je eigen Eco2Clean vrachtwagen en de werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, je bent dus in het weekend lekker vrij!

Over wie Eco2Clean zoekt
Eco2Clean zoekt een vrachtwagenchauffeur die het DNA van Eco2Clean gaat uitstralen bij zowel bij klanten als onderweg. Het zit in je aard om altijd voor een tijdige en correcte aflevering te zorgen en je hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

Wat Eco2Clean verder nog belangrijk vindt:

  • Je bent in het bezit van een chauffeursdiploma, rijbewijs CE en code 95
  • Je bent in het bezit van een ADR-basis diploma
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke chauffeursfunctie
  • Je hebt spreekt vloeiend Nederlands
  • Je hebt een klantvriendelijke en flexibele instelling.
  • Je bent in goede fysieke conditie
  • Je bent zelfstandig en zorgvuldig
  • Je denkt mee met het team en de klant en zoekt graag naar de beste oplossingen
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem/Duiven.
  • Je vindt het geen probleem als Eco2Clean een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvraagt

Over het contract en het salaris
De eerste arbeidsovereenkomst zal voor bepaalde tijd zijn, daarna is er zicht op een vast dienstverband.
De salarisindicatie voor deze functie is €2900,- per maand. 

Wat je nog meer van Eco2Clean kan verwachten
Je komt te werken in een gezellig en hecht team. Geen politiek gedoe, korte lijnen, informele sfeer, doen wat je zegt dat is de cultuur binnen Eco2Clean!

Naast de standaard arbeidvoorwaarden zoals bijvoorbeeld reiskostenvergoeding, krijg je bij Eco2Clean een mooie pensioenvoorziening en ontvang je een bonusregeling, waarmee het gerealiseerde bedrijfsresultaat en jouw behaalde persoonlijke doelstellingen worden beloond.

Is deze baan iets voor jou of wil je meer weten?
Van Veldhuijsen HR Advies beheert deze vacature namens Eco2Clean, neem daarom contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139. Suzanne vertelt je graag meer over Eco2Clean en de vacature!

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar bovenstaand e-mailadres. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.