Werken met Suzanne betekent dynamiek, snelheid en vooral ook kracht. Haar sterkte ligt in de combinatie van vernieuwing, verbetering en het ook in een duidelijk toepasbaar proces vastleggen. Door haar zeer sterke mensgerichtheid en connectie die ze maakt met mensen is ze als vis in het water in de dynamiek rondom de organisatie van medewerkers in bedrijven. Een positieve disclaimer: weet dat je energie in huis haalt, Suzanne is van en voor de beweging.”                   

Richard Haeck

Manageable

“Ik heb meerdere jaren met Suzanne samengewerkt waarbij Suzanne mijn opdrachtgever was, en ik -en mijn collega’s- haar opdrachtnemer. Ik heb Suzanne deze jaren leren kennen als daadkrachtig, vernieuwend, eerlijk en open. Suzanne is helder in haar verwachtingen en eerlijk in haar feedback; je weet bij Suzanne écht waar je aan toe bent. Ze is een relatiebouwer maar laat zich in haar vak niet afleiden door de goede relatie die ze met iemand heeft: ze kan situaties zakelijk bekijken. Suzanne verzet in korte tijd bergen werk en schakelt snel tussen de taken en verantwoordelijkheden die ze heeft. Tenslotte is ze uitstekend in staat om scenario’s en situaties van meerdere kanten te belichten en op basis daarvan een besluit te nemen. Kortom: een enorm fijne professional om mee samen te werken.”             

Marthe van der Kint

Fan Factory

“In ons jarenlange contact hebben wij de samenwerking met Suzanne erg gewaardeerd. In dit geval samen werkend aan het succes van een landelijke hotelketen. Suzanne weet wat op HR vlak nodig is voor de organisatie en neemt geen blad voor de mond. Ze is resultaatgericht.

Suzanne kent de balans tussen ‘gedegen HR werk’ en de ‘horecapraktijk van alledag’. Dat levert een mooi evenwicht op tussen strategisch denken en praktisch handelen. Kortom: betekenisvol!”

Charlotte en Gerwin

Cenergy

Ik heb met Suzanne samengewerkt aan een high potential programma voor een hotelketen. In dat project heb ik haar leren kennen als een zeer kundig (HR) professional en daarnaast waardeer ik in het bijzonder haar warme persoonlijkheid. Samen met haar nauwkeurige manier van werken zorgt dit ervoor dat Suzanne haar zaken altijd uitstekend op orde heeft en mensen op alle organisatieniveau’s bij projecten kan betrekken. 

Kim van Velzen

KIMspiration