OVER

                                           SUZANNE VAN VELDHUIJSEN

Aangenaam kennis te maken, ik ben Suzanne en de trotse eigenaar van Van Veldhuijsen HR Advies.

Dankzij mijn rol als eindverantwoordelijke van het HR beleid binnen een Nederlandse hotelketen heb ik ruime ervaring in het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van strategieën, beleid en procedures rondom medewerkers en organisaties.  Deze ervaring pas ik sinds de oprichting van Van Veldhuijsen HR Advies in 2021, naast de Hospitality branche, ook met veel plezier toe binnen andere interessante branches!

HR bij kleine(re) bedrijven professioneel neerzetten en hiermee het verschil maken voor zowel de werkgever als de medewerkers: dat is mijn missie!

Een bijdrage leveren aan het grotere geheel van een bedrijf. Luisteren, samenvatten, doorvragen, waar zit het probleem en hoe gaan we dat oplossen?

Samen zorgen voor betrokken en bevlogen medewerkers, die productief zijn en met plezier naar hun werk gaan, alle gezichten dezelfde kant op. Successen vieren. En dit alles op een laagdrempelige manier zodat de taal die we spreken voor iedereen duidelijk is.

Een ‘platte organisatie’ past het best bij mij als persoon; korte lijnen, snel kunnen schakelen en een vlotte stijl van communicatie.

01. Waar je mij voor wakker kunt maken:

 • Familie & vrienden
 • Cappuccino
 • Chocolade
 • Champagne
 • Zon, zee en strand
 • Boswandeling
 • Sporten

02. Mijn persoonlijkheid:

 • Aanpakker
 • Doorzetter
 • Inlevend
 • Enthousiast
 • Positief ingesteld
 • Proactief
 • Ondernemend

03. Dit kun je verwachten tijdens onze samenwerking:

 • Respect
 • Loyaliteit
 • Gelijkwaardigheid
 • Oprechtheid
 • Kwaliteit
 • Integriteit
 • Structuur

Mijn ‘why’

De rots in jouw HR-branding! Als sociaal zeer vaardige HR Adviseur met oog voor mens én organisatie wil ik het verschil maken voor jouw bedrijf. Zie mij als het geweten, de adviseur, de expert, de sparringpartner die jouw bedrijf (op HR-gebied) duurzaam helpt groeien.

Podcast

Meer weten?

Luister dan nu de Podcast over de essentie van leren. Voor deze Podcast werd ik uitgenodigd door Arco Kats van Het Trainingsbureau.

Een gesprek over leren en ontwikkelen vanuit mijn (HR) visie. En tegelijkertijd ook een gesprek over de impact die “investeren in leren” kan betekenen. Klik hier om de podcast te beluisteren!

CONTACT

 

Mogelijkheden van Veldhuijsen

HR advies