Aangenaam kennis te maken, ik ben Suzanne en de trotse eigenaar van Van Veldhuijsen HR Advies.

De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld als een HR specialist binnen de hospitality branche. Dankzij mijn rol als eindverantwoordelijke van het HR beleid binnen een Nederlandse hotelketen heb ik ruime ervaring in het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van strategieën, beleid en procedures rondom medewerkers en organisaties. Hierdoor weet ik wat er speelt binnen de hoofden en harten van werkgevers en medewerkers.

HR bij kleine(re) bedrijven professioneel neerzetten en hiermee het verschil maken voor zowel de werkgever als de medewerkers: dat is mijn missie!

Een bijdrage leveren aan het grotere geheel van een bedrijf. Luisteren, samenvatten, doorvragen, waar zit het probleem en hoe gaan we dat oplossen?

Samen zorgen voor betrokken en bevlogen medewerkers, die productief zijn en met plezier naar hun werk gaan, alle gezichten dezelfde kant op. Successen vieren. En dit alles op een laagdrempelige manier zodat de taal die we spreken voor iedereen duidelijk is.

Een ‘platte organisatie’ past het best bij mij als persoon; korte lijnen, snel kunnen schakelen en een vlotte stijl van communicatie.

Waar je mij voor wakker kunt maken:

Familie & vrienden
Cappuccino
Chocolade
Champagne
Zon, zee en strand
Boswandeling
Sporten

Mijn persoonlijkheid:

Aanpakker
Doorzetter
Inlevend
Enthousiast
Positief ingesteld
Proactief
Ondernemend

Dit kun je verwachten tijdens onze samenwerking:

Respect
Loyaliteit
Gelijkwaardigheid
Oprechtheid
Kwaliteit
Integriteit
Structuur

Mijn ‘Why’

De rots in jouw HR-branding! Als sociaal zeer vaardige HR Adviseur met oog voor mens én organisatie wil ik het verschil maken voor jouw bedrijf. Zie mij als het geweten, de adviseur, de expert, de sparringpartner die jouw bedrijf (op HR-gebied) duurzaam helpt groeien.

Wil je weten wat Van Veldhuijsen HR Advies voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Klik dan op onderstaande button.