Vacatures

Van Veldhuijsen HR Advies beheert onderstaande vacature namens ASN Autoschade Boll Bunnik

🚧 Vacature montage-demontage medewerker 32-38 uur 🚧

Ben je handig in het herstellen of vernieuwen van auto onderdelen? Werk je nauwkeurig en wil je graag werken in een familiebedrijf? Lees dan nu verder!

Wat je van ASN Autoschade Boll Bunnik kan verwachten

  • Je wordt uiteraard beloond met een eerlijk salaris, wat past bij jouw kennis, kunde en ervaring.
  • Je ontvangt 25 vakantiedagen, reiskosten en een pensioenregeling.
  • ASN Autoschade Boll Bunnik biedt je een werkplek waar je jezelf kan zijn en waar je ideeën opgepakt worden. We houden jouw kennis en kunde graag up to date met trainingen en opleidingen.
  • Wil je doorgroeien, dan kan dat zeker, bij ASN Autoschade Boll Bunnik sta je aan het roer van je eigen carrière!
  • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag.
  • Je ontvangt 10% korting op sporten bij de buurman, Sam’s Fit Gym.
  • Daarnaast is er ook altijd de ruimte om te (laten) sleutelen aan je eigen auto.
  • Last but not least: bij ASN Autoschade Boll Bunnik ga je aan de slag in een gezond en groeiend bedrijf waar een ‘familiegevoel’ overheerst met hele leuke collega’s en staat de koffie altijd voor je klaar

Wat je gaat doen als montage-demontage medewerker
Deze leuke functie ter uitbreiding van het bestaande team gaat met name om het verwijderen van alle niet te herstellen onderdelen aan de schadeauto. Ook onderdelen die verder in het reparatieproces “in de weg” zitten worden verwijderd. Al naar gelang de grootte van de schade gaat de auto hierna naar de afdeling plaatwerk of voorbewerking. Met behulp van de laatste nieuwe meet- en testapparatuur zorg jij ervoor dat de auto weer hersteld wordt en dat alle systemen in de auto functioneren als nieuw. Tijdens je werk houd je je aan de werk-, kwaliteits- en veiligheidseisen en milieuvoorschriften en zorg je ervoor dat de eigen werkplek op orde is. Het verantwoord gebruiken en onderhouden van het gereedschap is ook onderdeel van het werk. Het aantal is minimaal 32 uur per week. 

Wie jij bent
Je bent een enthousiasteling met passie voor ons vak!  Je hebt technische kennis rondom schadeherstel. Je hebt (minimale) ervaring in vergelijkbare functies. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, ben je in het bezit van een rijbewijs B én ben je een leuke collega!

Over ASN Autoschade Boll Bunnik
ASN Autoschade Boll Bunnik is al bijna 45 jaar de expert op gebied van autoschade. Waar andere stoppen, daar beginnen zij pas, ze vormen een hecht team, de medewerkers/collega’s zijn de waarde van het bedrijf! Er heerst een sterke ‘alles is mogelijk mits overleg mentaliteit’, waarbij flexibele werktijden en persoonlijke toegevingen niks vreemds zijn.

Meer info over ASN Autoschade Boll Bunnik vind je op: https://www.asngroep.nl/autoschade-service/asn-boll-bunnik

Is deze baan iets voor jou of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen via e-mailadres: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl of via telefoonnummer: 06 39772139. Suzanne vertelt je graag meer over het schadebedrijf en de vacature!

Wil je direct solliciteren? Mail dan je C.V. en een korte motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl.

Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.